زمان صدور مجوزهای سرمایه گذاری به نصف کاهش یافت
نایب رئیس اتاق ایران گفت: یکی از مهمترین قوانین مخل کسب وکار پروسه طولانی برای صدور مجوز بود که با پیگیریهای شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی این زمان به نصف کاهش یافته است.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اردبیل، حسین پیرموذن در یکصدو سی و یکمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که در سالن کنفرانس اتاق بازرگانی اردبیل برگزار شد اظهار کرد: بهبود محیط کسب از مباحث مهم و مورد تاکید مقام معظم رهبری و رئیس جمهور است که زمینه جهش تولید و تحقق رشد ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه را فراهم میکند و در همین راستا در سطح استان نیز کمیتههای تسهیل و حمایت قضایی بار عظیمی از مشکلات بخش خصوصی را بر دوش کشیده و در تلاش برای رفع موانع هستند که لازم است از همکاری قوه قضائیه و تاکید رئیس کل دادگستری استان در این رابطه تقدیر شود.
وی با بیان اینکه نتایج و بازخورد شوراهای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی مبنای امتیازدهی به تلاش سه قوه در استانها است افزود: کیفیت، کمیت و پیگیری مجدانه مسائل ملی و استانی مطرح شده در جلسات شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی نشاندهنده تلاش و همت مسئولان سه قوه در سطح استانها و مبنای ارزیابی نهادهای حاکمیتی است که بر ضرورت پیگیری مصوبات این شورا از سوی مدیران استانی می افزاید.
نائب پارلمان بخش خصوصی کشور با اشاره شناسایی و احصاء ۸۵ مورد از قوانین مخل کسب و کار در جلسات شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان اردبیل گفت: ۲۴ مورد از این قوانین استانی بوده و ۳۴ مورد در هئیت مقررات زدایی مطرح که ۷ مورد آن نهایی شده و بقیه در کمیتههای تخصصی در حال بررسی است.
پیرموذن ادامه داد: یکی از قوانین مخل کسب و کار فرایند طولانی صدور مجوزها بود که این موضوع در شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی به مصوبه تبدیل و در حال حاضر با تجمیع استعلامات سیزدگانه در سامانه صدور مجوزها، زمان فرایند صدور مجوز به نصف کاهش یافته است.
وی با اشاره به ضرورت تامین سوخت دوم برای صنایع استان گفت: ذخیره سوخت دوم توسط واحدهای تولیدی به یکی از دغدغههای این قشر تبدیل شده که علاوه بر هزینهبر بودن، مشکل آفرین نیز خواهد شد در صورتی که با حمایت و تامین زمین برای سرمایهگذارانی که آماده سرمایهگذاری در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر هستند در کنار جذب فرصتهای جدید سرمایهگذاری بر اشتغال منطقه اثرات مطلوب خواهد داشت.
وفاق و استفاده حداکثری از ظرفیتها بهترین نسخه برای شرایط حاضر است
استاندار اردبیل گفت: وفاق در شاخه های مختلفی تعریف میشود و در بحث اقتصادی وفاق و استفاده حداکثری از ظرفیتها بهترین نسخه در شرایط حال حاضر است.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اردبیل، مسعود امامی یگانه در یکصدوسی ویکمین جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی که در سالن جلسات اتاق بازرگانی اردبیل برگزار شد اظهار کرد: وفاق را در شاخه های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و ... می توان تعریف کرد و بهترین نسخه برای شرایط فعلی برای قرار گرفتن تمام ظرفیتها در کنار هم در جهت حل مسائل و مشکلات کشور است و شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی نمونهای از این وفاق است.
وی با تاکید بر حضور مدیران دستگاههای اجرایی در جلسات شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی گفت: در شرایطی که بالاترین مسئولین استانی سه قوه در این جلسات حاضر میشوند حضور شخص مدیران دستگاههای اجرایی احساس مسئولیت نسبت به وظایف ضروری است.
استاندار اردبیل ادامه داد: در شرایط کنونی اعتبارات دولتی صرفا جوابگوی مسائل روز مره بوده و عملا دولت بدون استفاده از توان و ظرفیت بخشخصوصی نمی تواند اتفاقی را رقم بزند.
امامی یگانه با تاکید بر اینکه آیین نامههای دست و پاگیر کل یک سیستم را دچار فرسودگی می کند گفت: در کنار تلاش برای شناسایی و رفع قوانین مخل کسب و کار، موضوع اختلال نیز مطرح است که به نیروی انسانی برمیگردد که در آن نیروی انسانی دغدغه رفع مشکلات مردم را ندارد که لازم است مدیران نسبت به این موضوع دقت و توجه کافی را داشته باشند.
وی با اشاره به مسائل مربوط به تامین سوخت در استان گفت: حداقلترین محدودیتها در رابطه با مصرف سوخت و انرژی در اردبیل اعمال شده و تلاش شده در کنار مراقبت از پایداری گاز مصرفی خانگی، گاز مورد نیاز صنایع استان را در جهت پیشگیری از زیان و آسیبهای اقتصادی تا حد ممکن تامین کنیم.
استاندار با تاکید بر حمایت همه جانبه از سرمایه گذار و سرمایهگذاری در استان گفت: وظیفه همه ما حمایت و ارایه راهکار برای مسائل و مشکلات سرمایهگذارانی است که با ورود به بخش تولید به دنبال خدمت در جامعه بوده و سرمایههای خود را در راه رونق اقتصادی کشور به کار بستهاند.
امامی یگانه در پایان بر ضرورت آمادگی در مدیریت شرایط بحرانی تاکید کرد و افزود: آمادگی و مدیریت شرایط بحرانی و داشتن برنامه و هدف ضروری است و در بحث انرژی جلب سرمایهگذاری و احداث نیروگاههای خورشیدی و تجدیدپذیر خودکفایی استان را در بحث تامین انرژی برای صنایع به ارمغان خواهد آورد.
صنعت پویا نیازمند نگاهی نو است
رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: دیدگاه سنتی نسبت به صنعت جوابگو نیست و صنعت پویا نیازمند نگاه نو با آگاهی کامل از وظایف و قوانین شفاف است.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اردبیل، حجت الاسلام حسین کثیرلو صبح امروز در جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی که در اتاق بازرگانی اردبیل برگزار شد اظهار کرد: دستگاه قضایی همواره بر حمایت از بخش خصوصی تاکید داشته و شناسایی بیش از ۸۵ مورد از قوانین مخل کسب و کار و پیگیری در جهت رفع آن و اهتمام جدی کمیتههای تسهیل و حمایت قضایی در حمایت از بخش خصوصی و فعالان اقتصادی گویای این مطلب است.
وی با تاکید بر آگاهی از وظیفه ذاتی مسئولیتها افزود: جابه جایی و تغییر در دستگاههای اجرایی نباید باعث رکود و تعلل و کوتاهی در انجام وظایف شود.
رئیس کل دادگستری استان اردبیل ادامه داد: اقدامات سنتی صنعت را پویا نخواهد کرد و لازم است با نگاهی نو، شناخت کامل وظایف، اجرای به موقع و با قوانین شفاف با فعالان بخش خصوصی و سرمایهگذاران رفتار کرد.
حجتالاسلام کثیرلو گفت: بسیاری از مشکلات و آسیبهای اجتماعی در جامعه در سایه حمایت دولت و مردم از بخش خصوصی رفع میشود.
اجرای مصوبات توسط دستگاههای اجرایی بازرسی میشود
رئیس کل بازرسی استان اردبیل گفت: هدف سازمان بازرسی از حضور در جلسات کمک به تصمیمگیریها است و اجرا و یا ترک فعل مصوبات از سوی دستگاهها مورد نظارت و بازرسی قرار میگیرد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اردبیل، دکتر علی رمضانپور در جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی که در اتاق بازرگانی اردبیل برگزار شد با بیان اینکه حمایت از سرمایهگذاری تنها سیاست نجات استان است اظهار کرد: اعتبارات دولتی به گونهای نیست که روی آن حساب کرد و راه توسعه و رونق اقتصادی استان منوط به حمایت از سرمایهگذار و افزایش سرمایهگذاریها در سطح استان است.
وی بر ضرورت تعهد در قبال تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی تاکیدی کرد و افزود: استان اردبیل جزو استانهای پایین در تامین مالی و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی بوده که لازم است این مسائل و مسئولیتها بدون تعارف مورد بررسی قرار گیرد.
رئیس کل بازرسی استان اردبیل گفت: هدف سازمان بازرسی از حضور در جلسات صرفا کمک در تصمیمگیری است و طی بازرسیهای نحوه اجرا و یا ترک فعل مصوبات ستاد تسهیل، کمیته قضایی و شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی مورد واکاوی قرار میگیرد.
دکتر رمضانپور با اشاره به مشکلات مطرح شده از سوی فعالان اقتصادی در خصوص تامین برق و گاز گفت: بازگشت به وضعیت نرمال در حوزه تامین برق وگاز زمانبر بوده و لازم است با حمایت از متقاضیان سرمایهگذاری در حوزه انرژیهای نو و تجدیدپذیر این مسیر تسریع شود.
اعتبار نصب سیستم CHP به حساب دهیاران واریز شده است
نماینده مردم شریف اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: در راستای تولید انرژیهای نو و تجدید پذیر اعتبار لازم برای نصب سیستم CHP به حساب دهیاران واریز شده و منتظر صدور مجوزهای لازم است.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اردبیل، دکتر احد بیوته صبح امروز در جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی که در اتاق بازرگانی اردبیل برگزار شد اظهار کرد: در روند صدور مجوزها جلوگیری از اعمال نفوذ و قدرت در فرایند صدور مجوزها مانع از اثرات منفی این موضوع بر توسعه اقتصادی و جذب سرمایهگذار خواهد شد که لازم است مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به تامین و تخصیص اعتبار لازم برای نصب CHP و پنلهای خورشیدی گفت: نصب CHP و پنلهای خورشیدی از راههای موثر برای تولید انرژیهای تجدیدپذیر و تولید برق است که اعتبار لازم برای اجرای این طرح در روستاهای استان به حساب دهیاریها واریز و منتظر صدور مجوزهای لازم است.
نماینده مردم شریف اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر حمایت از سرمایهگذاریهای خارجی گفت: در شرایطی که تمامی استانها به دنبال جلب و جذب سرمایهگذار هستند و متقاعد کردن سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری کاری سخت و دشوار است نباید با عدم توجه و کوتاهی سرمایهگذار را از استان فراری داد.
دکتر بیوته با اشاره به توان تولید برق چندین مگاواتی از سوی برخی واحدهای تولیدی استان گفت: در شرایطی که کمبود برق در سطح استان باعث بروز برخی از مشکلات میشود همکاری و همراهی این واحدها میتواند به استان در گذر از این مسائل کمک کند که نباید نادیده گرفته شود.