- دوشنبه 10 دي 1403
- 2024 . December . 30

<h1>اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اردبیل<h1>
<h1>اتاق بازرگانی اردبیل<h1>
<h2>اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اردبیل<h2>
<h2>اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اردبیل<h2>
<h2>اتاق بازرگانی اردبیل<h2>
<h2>اتاق بازرگانی اردبیل<h2>

اتاق ایران با منطقه بندی جغرافیایی اتاق‌های بازرگانی به دنبال تحول اقتصاد کشور است

Share/Save/Bookmark

اتاق ایران با منطقه بندی جغرافیایی اتاق‌های بازرگانی به دنبال تحول اقتصاد کشور است

نائب رئیس پارلمان بخش خصوصی کشور گفت: اتاق ایران با منطقه بندی جغرافیایی اتاق‌های بازرگانی استان‌ها به دنبال همگرایی و تشکیل بخش خصوصی یک دست برای شناسایی و استفاده از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌ها در جهت تحول اقتصاد کشور است.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اردبیل، حسین پیرموذن ظهر امروز در نشست بهبود فضای کسب‌وکار شمالغرب کشور که با شرکت اتاق‌های بازرگانی اردبیل ارومیه تبریز زنجان و همدان در سالن کنفرانس اتاق بازرگانی اردبیل برگزار شد  اظهار کرد: اتاق ایران با منطقه بندی اتاق‌های بازرگانی براساس منطقه جغرافیایی به دنبال همگرایی و وحدت بیشتر برای احصاء و استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها در هر منطقه است و این مجموعه‌ها ازجمله اتاق‌های شمالغرب کشور که متشکل از استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، همدان، کردستان، زنجان و اردبیل است باید به دنبال ایجاد یک بخش‌خصوصی واحد و یک دست در جهت تحول اقتصاد منطقه باشند.

پیرموذن ادامه داد: در دنیای اقتصاد کل مجموعه کشور به هم پیوسته است و دسته‌بندی استان‌ها به کشاورزی، صنعتی و یا گردشگری بی معنا بوده و توسعه همه جانبه استان‌ها در همه عرصه‌ها امری ضروری و غیرقابل اجتناب است.

وی با تاکید بر نوآوری از سوی اتاق‌های بازرگانی استان‌ها افزود: بودجه‌های مختلف از سوی اتاق ایران برای اعزام هیئت تجاری، برگزاری نمایشگاه‌ها و ... تعریف شده که با برنامه‌ریزی برای اقدامات و‌ اهداف مهم‌ از جمله اعزام و پذیرش هیئت‌های تجاری برای جلب مشارکت و سرمایه‌گذاری، برگزاری نمایشگاه‌ها می‌توان چشم‌انداز جدیدی از توسعه را برای کشور رقم زد.

وی با اشاره به برگزاری مستمر جلسات کمیته حمایت قضایی در اردبیل گفت: طی سال‌های متمادی جلسات کمیته قضایی به صورت مرتب و مداوم با حضور اعضای کمیته حمایت قضایی برگزار و اغلب مشکلات در حوزه استانی طی این جلسات مرتفع شده است.

نائب رئیس پارلمان بخش خصوصی کشور با اشاره به برخی از شاخص‌‌های ارزشیبابی گفت: نحوه پایش تیم اتاق ایران برای رفع ایرادات نیازمند تجدید و بازرنگری است و بررسی‌هایی که با روسای اتاق‌های بازرگانی استان‌ها انجام گرفته نیز بر این مسئله اذعان دارد.

پیرموذن با تاکید بر دگرگونی نگرش‌ها افزود: امروز بسیاری از واحدهای تولیدی در سطح استان به دنبال نیروی کار ماهر هستند و عملا دیگر نباید نام اردبیل را با مسئله بیکاری عجین دانست و چه بسا بسیاری از شاخص‌های اقتصادی در اردبیل با رشد و جابجایی همراه است که از جمله می‌توان به رتبه ۱ اردبیل در پرداخت معوقات اشاره کرد.

وی اردبیل را استانی نوپا و درحال توسعه عنوان کرد و گفت: بحث منابع و مصارف به یکی از دغدغه‌های اصلی استان‌های در حال توسعه از جمله اردبیل تبدیل شده است که ما در اتاق ایران تلاش می‌کنیم با حل این موضوع با بانک مرکزی زمینه استفاده از تسهیلات و افزایش سرمایه‌گذاری را برای استان‌های کوچک که توانایی جذب منابع کافی ندارند فراهم کنیم.

 

اردبیل بهترین فضا در تقسیمات کشوری برای صنایع غذایی است

رئیس مرکز پژوهش های اتاق ایران گفت: در طول ۲۰ سال گذشته سهم خدمات و صنعت در اردبیل با رشد همراه بوده و تمرکز بر روی صنایع غذایی و سرمایه‌گذاری در این حوزه می‌تواند به مراتب بیشتر از خام فروشی برای اردبیل ثروت سازی کند.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اردبیل، حجت میرزایی عصر امروز در نشست بهبود فضای کسب‌وکار شمالغرب کشور که با شرکت اتاق‌های بازرگانی استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، همدان، زنجان و اردبیل در سالن کنفرانس اتاق بازرگانی اردبیل برگزار شد اظهار کرد:  اظهار کرد: استان اردبیل در مقایسه با خیلی از استان‌ها و گذشته خود در شرایط بهتری است و در ۱۰ سال گذشته و‌شرایط تحریم توانسته سرمایه‌گذاری خوبی را در حوزه بنگاه‌های بزرگ جذب و ساختار صنعتی و چهره اقتصادی استان را متحول کند.

وی با اشاره به اینکه سهم استان اردبیل از تولید ناخالص داخلی کشور افزایش یافته افزود: اردبیل در مقایسه با آنچه که باید باشد نه ولی در مقایسه با گذشته خود توانسته تغییرات مثبت و موفق باشد که نتیجه اراده فعالان اقتصادی، همکاری موثر و مناسب مسئولین استانی و یک عزم واحدی است که در جهت توسعه اردبیل وجود دارد.

رئیس مرکز پژوهش های اتاق ایران گفت: در طول ۲۰ سال گذشته سهم بخش خدمات رشد کرده و سهم صنعت نیز بطور تدریجی افزایش یافته که گویای یک اتفاق خوب در رابطه با رشد بنگاه‌های بزرگ از ۷ درصد در سال ۱۳۹۷ به ۱۲ درصد در سال ۱۴۰۰ است.

میرزایی در شاخص نفوذ راه‌ها، استان اردبیل را جزو استان‌های برتر عنوان کرد و افزود: خوشبختانه استان در زیرساخت‌های سخت وضعیت مناسبی دارد و در شاخص‌ (IDI) زیرساخت‌های نرم مربوط به پهنای باند، ضریب نفوذ اینترنت و تلفن همراه و ... از برخی استان‌ها وضعیت بهتری دارد.

وی با اشاره به اینکه اردبیل بهترین فضا در تقسیمات کشوری برای صنایع غذایی است گفت: بسیاری از تولید کنندگان محصولات لبنی بزرگ در کشور شیر و مواد اولیه را از استان اردبیل دریافت می‌کنند در صورتی که محصولات فرآوری شده از شیر و یا محصولات کشاورزی به مراتب ارزش افزوده بیشتر از خام فروشی می‌توانست برای اردبیل به همراه آورد که نیازمند توجه است.

رئیس مرکز پژوهش های اتاق ایران ادامه داد: استان‌های به دنبال توسعه نیازمند ایجاد و وجود آژانس راهبری توسعه هستند که این موضوع در استان‌هایی مثل کرمان و آذربایجان شرقی محقق شده که در آن نقشه‌ها به طرح‌ها و پروژه‌های شاخص تبدیل می‌شود و در این آژانس اتاق بازرگانی نقش محوری و استانداری مجری خروجی‌های این آژانس است.

میرزایی تمرکز بر محیط کسب‌وکار را از دیگر و پیگیری مستمر برای صعود از پله‌های پایین به سطوح بالای توسعه را از دیگر کارهایی دانست که می‌توان در مسیر توسعه موثر واقع شود.

ارتــباط با ما

نشانی اتاق بازرگانی اردبیل : اردبیل ابتدای شهرک اداری بعثت ساختمان اتاق بازرگانی اردبیل

صندوق پستی: 13131-56158

تلفن: 6-33742001 - 045

فاکس: 33742002 - 045

پیامک :3000392737

ایمیل: Accima.ir@gmail.com

 

کليه حقوق اين سايت برای اتاق بازرگانی و صنایع و معادن وکشاورزی اردبیل محفوظ می باشد.

طراحی و توسعه : شرکت مهرارقام رایانه