رئیس اتاق بازرگانی استان اردبیل؛
صدور مجوزها در حوزه صنعت تسریع شده است
رئیس اتاق بازرگانی استان اردبیل در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی گفت: امسال صدور مجوزها در حوزه صنعت هم از لحاظ تعداد و هم از لحاظ سرعت صدور رشد قابل توجهی داشته است.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی استان اردبیل، حسین پیرموذن امروز ۲۷ اسفندماه ۱۴۰۱ در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی گفت: صدور مجوزها در حوزه صنعت در سال ۱۴۰۱ به صورت مستمر انجام شده و از لحاظ تعداد و سرعت صدور رشد قابل توجهی در این سال داشته است.
رئیس اتاق بازرگانی استان اردبیل افزود: پیگیری امور مربوط به تولیدکنندگان و بخش خصوصی در شرایط موجود از اهمیت ویژهای برخوردار است و جلسات شورای گفتگو که به صورت مستمر برگزار میشود در این راستا بسیار تاثیرگذار است.
او تاکید کرد: در سال ۱۴۰۱ در همین جلسات شورای گفتگو تعداد ۳۴ مانع در حوزه کسب و کار شناسایی شده و از طریق مصوبه شورا رفع شده است که عملکرد مطلوبی از سوی شورای گفتگوی استان اردبیل محسوب میشود.
پیرموذن ادامه داد: بخش خصوصی استان در سالهای اخیر فعالیت قابل توجهی در حوزه سرمایهگذاری داشته است و بعد از طرح توسعه صنعتی استان در سالهای قبل میزان سرمایهگذاری در این حوزه افزایش ویژهای داشته است که اکثر این موارد توسط سرمایهگذاران استانی انجام شده است.
احصا و رفع ۳۴ مانع حوزه تولید در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان اردبیل
استاندار اردبیل با اشاره به برگزاری مستمر جلسات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در سال جاری در راستای رفع مشکلات سرمایهگذاران از احصا و رفع ۳۴ مانع در حوزه تولید خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اردبیل، سیدحامد عاملی امروز ۲۷ اسفندماه ۱۴۰۱ در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی گفت: برخی از مدیران در استان بر اساس برنامه عمل کردند که شایسته قدردانی هستند ولی در مجموع برای حفاظت و صیانت از حقوق مردم باید در برنامهریزیها تحول داشته باشیم.
او با بیان اینکه در حوزه تولید و اقتصاد و حمایت از این بخش اختلاف نظری در میان دستگاههای مختلف استان وجود ندارد، افزود: مدیران باید شجاعانه عمل کنند، در قالب ظرفیتهای قانونی مشکلات را به سرعت حل کنند و با نگاه تحولی نسبت به جابجایی کارشناسان کمکار در زمینه خدماترسانی به مردم اقدام کنند.
استاندار اردبیل در ادامه به پرداخت تسهیلات چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی بانکها به حوزه تولید و صنعت استان اشاره کرد و گفت: حمایتهای لازم از طرحهای مهم تولیدی در بخشهای صنعت، کشاورزی و گردشگری باید در اولویت قرار بگیرد.
عاملی استفاده از دیگر ظرفیتهای موجود برای جذب منابع به استان و بخش تولید را مورد تاکید قرار داد و افزود: استفاده از ظرفیت اوراق گام از جمله این منابع است که بانکها با همکاری اتاق بازرگانی میتوانند با آموزش روند اخذ این تسهیلات سرمایهگذاران و واحدهای تولیدی را یاری کنند.
او بیان کرد: با توجه به اهمیت جذب منابع به استان در روند راهگشایی از مسائل تولید، در صورت مساعدت اتاق بازرگانی و بانکها امکان جذب چهار تا پنج هزار میلیارد تومان از این محل نیز وجود دارد که میتواند تحول بزرگی در بخش تولید ایجاد کند.
استاندار اردبیل با تاکید بر لزوم برنامهریزی و ایجاد تحول در رفع مشکلات از سوی مدیران استان اظهار کرد: با توجه به برگزاری رویداد گردشگری اردبیل ۲۰۲۳ پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو در استان لازم است همایش سرمایهگذاری در اردبیل برگزار و علاوه بر معرفی ظرفیتها، آمادگی و فراهم کردن زمینههای سرمایهگذاری نیز اعلام شود.
عاملی بر لزوم استمرار ارتباط بخش خصوصی با بخش دولتی برای رفع مشکلات و تسریع در روند اجرا تاکید کرد و گفت: در این راستا طرحهای دارای ۱۵۰ نفر اشتغال و بالاتر در اولویت قرار گرفته و حل مسائل آنها تسریع شود.
استاندار اردبیل افزود: در همین خصوص لازم است سامانه قابل دسترس برای مدیران جهت پیگیری و حل مشکلات این سرمایهگذاریها از سوی اتاق بازرگانی طراحی شود.