رئیس اتاق بازرگانی اردبیل در جلسه شورای گفتگو؛
سامانه اطلس سرمایه گذاری ، اولین قدم برای ایجاد دولت الکترونیک است
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اردبیل، حسین پیرموذن در صد و سومین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان اردبیل گفت: سامانه اطلس سرمایهگذاری که با تلاش دستگاههای مربوطه در آستانه رونمایی قرار دارد ، می تواند اولین قدم تاثیر گذار باشد برای ایجاد دولت الکترونیک
رئیس اتاق بازرگانی اردبیل افزود: راهاندازی این اطلس میتواند به معنی حذف استعلامات 18 گانه باشد که کمک بزرگی برای شروع سرمایهگذاری در استان خواهد بود.
وی تاکید کرد: با راهاندازی سامانه اطلس سرمایهگذاری استان تمام سرمایهگذاران از هرنقطه دنیا میتوانند شرایط را برای سرمایهگذاری در هرنقطه استان اردبیل بررسی کنند و درصورت تمایل با آگاهی از شرایط اقدام به سرمایهگذاری کنند.
پیرموذن با اشاره به این که دولت تبیین آمایش صنعتی استانها را در دستور کار قرار داده است، بیان کرد: طی مصوبه هیات دولت و ابلاغ وزارت امور اقتصاد و دارایی و وزارت صمت، استانها موظف هستند تبیین آمایش صنعتی هر استان را مشخص کنند و در دستورالعمل این بخشنامه، استان اردبیل نیز باید ۳۰ واحد مورد نیاز و آمایش شده استان را تبیین و در شورای گفتوگو مصوب و ابلاغ کند.
رئیس اتاق بازرگانی اردبیل تصریح کرد: در راستای اجرای این دستورالعمل باید تیم کارشناسی برای تعیین این ۳۰ طرح و مشوقهایی که برای اجرای آن میتوان به سرمایهگذار ارائه کرد مشخص و وظایف هر دستگاه احصا شود.
سامانه اطلس سرمایهگذاری استان اردبیل رونمایی میشود
در صد و سومین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوص استاندار اردبیل از رونمایی سامانه اطلس سرمایهگذاری استان اردبیل در هفته دولت خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اردبیل، سیدحامد عاملی در صد و سومین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان اردبیل گفت: اولین انتظار ما از سامانه اطلس سرمایهگذاری استان معرفی فرصتها و ظرفیتهای سرمایهگذاری است تا سرمایهگذار به واسطه این اطلاعات و آشنایی با داشتههای استان به سهولت تصمیمگیری کند.
استاندار اردبیل افزود: مناطق ویژه، آزاد و شهرکهای مختلف صنعتی استان در این سامانه با اطلاعات کامل و امکانات موجود معرفی شوند تا سرمایهگذاران بتوانند محل سرمایهگذاری خود را انتخاب کنند.
وی تاکید کرد: اطلاعات جزئی مانند فرصتهای سرمایهگذاری در حوزه گردشگری برای احداث مجموعههای بومگردی، دهکدههای توریستی، مکانیابی برای ایجاد هتلهای چندستاره و اطلاعات اولیه در رابطه با صنایع و معادن نیز در سامانه بهصورت کامل مشخص و ارائه شود.
عاملی تصریح کرد: همچنین شرکت شهرکهای صنعتی باید ظرفیتهای موجود در شهرکها را اعلام کنند که کدام شهرک صنعتی زمین دارد یا ندارد تا با استعلام مجدد از این شهرکها پروسه سرمایهگذاری طولانیتر نشود.
وی با تاکید بر اینکه دستگاههای اجرایی مرتبط با این سامانه موظف هستند تا ۱۵ روز آینده پتانسیلها و مشوقهای سرمایهگذاری خود را در این سامانه ثبت کنند، ادامه داد: پس از ثبت اطلاعات اولیه پتانسیلهای سرمایهگذاری و زیرساختهای مورد نیاز سرمایهگذاری در این سامانه، برای شناسایی و رفع کم و کاستیها، این سامانه بهصورت آزمایشی مورد استفاده قرار گرفته و پس از آن برای رونمایی رسمی در هفته دولت آماده میشود.
در این جلسه همچنین مصوبههای قبلی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی درمورد قوانین مخل کسب و کار بررسی شد.