اخبار ویژه
اتاق بازرگانی برای دانش بنیان شدن تولید پیش قدم میشود
رئیس اتاق بازرگانی اردبیل در صدمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی؛
اتاق بازرگانی برای دانش بنیان شدن تولید پیش قدم میشود
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اردبیل، حسین پیرموذن در صدمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در محل سالن کنفرانس اتاق بازرگانی، گفت: اتاق بازرگانی با برگزاری استارتاپها و احصا نیازهای دانشپایه واحدهای تولیدی در راستای دانشبنیان شدن تولید استان پیش قدم میشود.
رئیس اتاق بازرگانی اردبیل افزود: طبق دستور شورای گفتگوی کشوری این فرصت را داریم تا پیشنهادهای خود را درخصوص شعار سال به این شورا گزارش کنیم تا پس از تصمیم گیری در این شورا به صورت آییننامه عملی ابلاغ شود.
وی تاکید کرد: انتظار داریم در سالی که تحت عنوان تولید دانشبنیان و اشتغال آفرین نامگذاری شده است شرایط و زیرساختها برای فعالیت دانشبنیان بخش خصوصی بیش از گذشته فراهم شود.
پیرموذن همچنین درخصوص لزوم رعایت قوانین از سوی سازمان امور مالیاتی، بیان کرد: انتظار ما از سازمان امور مالیاتی در ارتباط با مالیاتستانی از واحدهای تولیدی و فعالان اقتصادی، اجرای دقیق قانون است.
رئیس اتاق بازرگانی استان اردبیل اضافه کرد: اختلاف فعالان بخش خصوصی با سازمان امور مالیاتی اغلب به دلیل تفسیر قوانین است، در اغلب موارد سختترین تفسیرها برای بخش خصوصی در نظر گرفته میشود.
وی تاکید کرد: رویکرد مثبت سازمان امور مالیاتی درمورد واحدهای تولیدی میتواند موجب افزایش سرمایهگذاری در استان اردبیل و توسعه اقتصادی استان باشد.
استاندار اردبیل در صدمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی؛
در تامین نیازمندیهای دستگاههای دولتی ، اولویت با شرکتهای دانش بنیان استان است
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اردبیل، حامد عاملی در صدمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در محل سالن کنفرانس اتاق بازرگانی، گفت: در راستای شعار سال اتاق بازرگانی با برگزاری رویدادهای استارتاپی و احصا موارد مورد نیاز واحدهای تولیدی به دانشبنیان شدن تولید در استان کمک کند.
استاندار اردبیل افزود: سهم استان در بحث درآمدهای مالیاتی افزایش یافته و بر اساس مصوبه دولت در قانون بودجه تمام شرکتهای مستقر در استان باید مالیات خود را در استان پرداخت کند.
وی با بیان اینکه چند واحد تولیدی و صنعتی در سالهای گذشته منابع مالیاتی خود را در پایتخت واریز میکردند، گفت: قرار شده این شرکتها و واحدهای تولیدی مالیات خود را در استان پرداخت کنند تا منابع حاصل از آن خرج توسعه استان شود.
استاندار اردبیل با ابراز خرسندی از شناسایی مؤدیان جدید در حوزه امور مالیاتی تصریح کرد: ۲۴ هزار مؤدی جدید مالیاتی در استان شناسایی شده که منابع درآمدی حاصل از این مؤدیان میتواند به توسعه استان کمک کند.
عاملی ضرورت شناسایی مؤدیان جدید و افزایش سقف درآمدی مالیاتی استان را یادآور شد و افزود: هدف اصلی این است که واحدهای تولیدی رونق گرفته و در سایه آن مالیات بیشتری نصیب استان شود.
وی ضرورت تأمین امنیت روانی را در استان در سایه برقراری روابط مالیاتی سالم یادآور شد و خاطرنشان کرد: شایسته نیست با احضار مؤدیان به ویژه صاحبان سرمایه امنیت روانی آنها را به هم بزنیم بلکه باید به دنبال جلب اعتماد بیشتر باشیم تا منابع درآمدی بیشتر در سایه بهبود فضای کسب و کار حاصل شود.
عاملی با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۱ به نام «تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرینی» اضافه کرد: ما باید عقبماندگیهای استان را در این حوزه جبران کرده و در سالجاری به دنبال اصلاح فرآیندها باشیم.
وی ضرورت کاهش استعلامات در فرآیند صدور مجوزها و پرهیز از روند تکراری در این بخش را یادآور شد و بیان کرد: در قالب یک کاربرگ مشخص استعلامات منسجم شده و صدور مجوزها تسهیل میشود.
عاملی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: ما با ۲ شاخصه تولید در سالجاری روبهرو هستیم که این شاخصه دانشبنیان و اشتغالآفرینی است که قطعاً در هر ۲ حوزه میتوانیم به اهداف مورد نظر و فرمایشات مقام معظم رهبری به شکل شایسته دست پیدا کنیم.
وی تصریح کرد: در استان باید تولید، دانشپایه و با استفاده از منابع انسانی متخصص انجام شده و در این زمینه راهبردهای جدید تعریف شود.
عاملی گفت: از محل سفر رئیس جمهور هفت میلیارد تومان برای کارخانه نوآوری استان اختصاص دادیم و در کنار آن تلاش بر این است تا ۷۰ هکتار زمین برای شهرک فناوری استان اختصاص پیدا کند.
وی آینده توسعه استان را منوط بر تقویت شرکتهای دانشبنیان و توجه به نیروی انسانی متخصص در این بخش اعلام کرد و افزود: اگر به سمت تولید دانش بنیان برویم علاوه بر سایر منافع آن،میتوانیم سرمایه های انسانی متخصص را در استان حفظ کنیم و شاهد رشد اقتصادی استان باشیم.
عاملی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: ما به شدت در حوزه کشاورزی به برگزاری این استارتاپها و رویدادها نیاز داریم تا به شکل کلان موضوع توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مورد توجه قرار گیرد.
استاندار اردبیل اضافه کرد: جای خوشحالی است که در صدور مجوزها و پاسخ به استعلامات زمان مورد نظر کاهش یافته به طوری که در صدور استعلامات زمان به کمتر از پنج روز در استان تقلیل یافته است.
وی از مدیران دستگاههای اجرایی در سطح استان خواست تا در خرید محصولات از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان استفاده کرده و در این بخش ورود عالمانه داشته باشند.