انجمن تولیدکنندگان انگور شهرستان شاهرود تشکیل شد.
نماینده امور تشکل های اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی ایران روز سه شنبه در این مجمع گفت: وظیفه این انجمن شناسایی مشکلات اعضا و رسیدگی به آن است.
علی سلیمانی شناسایی و برند سازی برای محصول انگور شاهرود، عضو گیری،شرکت در جلسات و فعالیت بیشتر در جلسات اتاق بازرگانی ایران و انعکاس مشکلات در کمسیون کشاورزی استان سمنان را از دیگر وظایف این انجمن دانست.
وی یاد آور شد: جذب سرمایه گذار در این انجمن و فعالیت چشمگیراعضای آن را به انجمن ملی تبدیل خواهد کرد
وی ادامه داد: ماده پنج قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار مصوبه 16/11/1390که بر طبق آن اتاق های بازرگانی موظفند فهرست ملی تشکل اقتصادی را تهیه و تغییرات آن را اعمال نمایند
وی بیان کرد: در ادامه این ماده تاکید شده است درآن دسته از تشکل های اقتصادی فاقد تشکل فعال ،اتاق ها موظفند برای ساماندهی و ایجاد و ثبت تشکل اقتصادی فعال زمینه ها را ایجاد کنند و در فعالیت هایی که تشکل های موازی وجود دارد زمینه ادغام ،شبکه سازی و یکپارچه سازی و انسجام تشکل ها ی موازی اقدام نماید.
دبیر کمسیون کشاورزی اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی استان سمنان نیز در این مجمع گفت:به منظور ساماندهی امور مربوطه و حفظ توازن ، نظم و امکان بهره برداری بیشتر از سرمایه گذاری و تولید این انجمن را با حمایت اعضا ملی خواهیم کرد.
محمد بی طرف استفاده و انتقال تجربیات علمی و عملی دست اندرکاران این انجمن را برای رسیدن به اهداف نهایی لازم دانست.
دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی شاهرود درحاشیه این مجمع به خبرنگار ایرنا گفت: این انجمن بهبود قیمت انگور و تقویت بنیه مالی کشاورزان است.
ابراهیم باقری افزود: سه هزار و 500 هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان اختصاص به تولید انگور دارد که سه هزار هکتار آن بارور و بقیه نهال است .
وی تاکید کرد: قابلیت های خوب انگورشاهرود و تولید انگور صادراتی در این شهرستان انجام می شود.
وی متوسط تولید انگور شهرستان در واحد سطح را 25 تن و مناطق زیر کشت را حومه شاهرود از جمله رودیان و دیزج عنوان کرد.
وی یادآور شد: 80 درصد انگور شهرستان اختصاص به ارقام فخری سرخ دارد.
وی ادامه داد: این نوع انگور در کشور منحصر به فرد است و قابلیت نگهداری طولانی مدت تا بیش از شش ماه در سردخانه ها را دارد و به تدریج تا فروردین ماه سال آینده به بازار مصرف عرضه می شود.
وی یاد آور شد: بقیه ارقام شامل انگور یاقوتی، خلیلی، عسکری، لعل، سفید فخری، صاحبی ، شاهانی، ریش بابا است.
این انجمن هفت نفر عضودارد که پنچ نفر آن عضو اصلی و دونفر علی البدل ویک نفر بازرس اصلی و یک بازرس علی البدل هستند.
اعضای هیات مدیره محمد رضا جعفری،امید فوقانی،محمد رویانی نژاد،محمد رضا ابراهیمی و محمد حسن علی محمدی و همچنین حسین عامری عضو علی البدل اول و علی بداغی عضو علی البدل دوم هستند.
بازرس اصلی این انجمن عباس ساغری و بازرس علی البدل نیز محمد رضا جلالی انتخاب شدند که تمام اعضای این انجمن برای مدت دوسال فعالیت خواهند کرد.
انجمن ارگانیک به صورت ملی و انجمن پسته دامغان وتولید کنندگان انگور شهرستان شاهرود به صورت استانی دراستان سمنان فعال هستند