<h1>اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اردبیل<h1>
<h1>اتاق بازرگانی اردبیل<h1>
<h2>اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اردبیل<h2>
<h2>اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اردبیل<h2>
<h2>اتاق بازرگانی اردبیل<h2>
<h2>اتاق بازرگانی اردبیل<h2>

مشکلات بانکی و تعرفه های گمرکی مهمترین موانع توسعه تجارت بین دوکشور است

Share/Save/Bookmark

رییس اتاق اردبیل گفت: نیاز های تجار دو کشور ایران و روسیه تامین نشده است که بر همین اساس از سفیر روسیه و سرکنسول این کشور انتظار داریم در خصوص حل مشکلات تجار گام های عملی بردارند.

به گزارش روابط عمومی اتاق اردبیل، حسین پیرموذن در نشست با سرکنسول روسیه در اتاق اردبیل، اظهار کرد: روابط خوبی را با روسیه برقرار کردیم و این موضوع در سفر های تجار ایرانی به این کشور مشهود است اما دو مشکل اساسی در روابط اقتصادی با کشور روسیه داریم. که مشکلات بانکی و تعرفه های گمرکی مهمترین موانع توسعه تجارت بین دوکشور است

وی با اشاره برخی مشکلات موجود در روابط اقصادی ایران و روسیه گفت: هیات های تجاری که به کشور روسیه رفت آمد می کنند در بحث بانکی و گمرکی مشکلات فروانی دارند و در خواست ما از روسیه این است که روابط اقتصادی دو کشور نیز همانند روابط سیاسی بهبود یابد. وی حل مشکلات بانکی را و گمرکی را اساسی ترین راه حل توسعه تجارت دو کشور می داند.

پیرموذن اذعان کرد: تجار روسی که از کشت و صنعت مغان و محصولات کشاورزی استان بازدید کردند برخی مشکلات داشتند که از جمله این ها مشکل انتقال محصولات کشاورزی به مسکو بود که برای بهبود این وضعیت با یک شرکت فعال در زمینه کارگو(انتقال هوایی محصولات) رایزنی انجام دادیم تا این مشکلات رفع شود.دیدار با سرکنسول روسیه

عضو هیات رئیسه اتاق ایران ا فزود: در بحث کشت فرازمینی، زیرساخت های خوبی فراهم شده است و امیدواریم بعد ازعقد قرارداد و تفاهمنامه، همکاری های لازم در این زمینه صورت گیرد و معتقدیم توسعه روابط اقتصادی باعث توسعه روابط سیاسی خواهد شد.

وی اضافه کرد: اتاق ایران مرکز تجاری کشورمان را در آستراخان روسیه احداث کرده و در حال حاضر مراحل تجهیز و توسعه این سرای تجاری انجام می گیرد و دفتر تجاری اردبیل نیز در این مرکز تجاری با حضور استاندار اردبیل در بهار سال 1397 به بهره برداری خواهد رسید.

پیرموذن گفت: امیدواریم تا پایان امسال تجار روسی به اردبیل سفر کنند و از پتانسیل های بالای استان اردبیل بازدید به عمل بیاورند و با تامین نیاز های مورد نیاز تجار روابط اقتصادی اردبیل و روسیه تحکیم یابد. عضو هیات رئیسه اتاق ایران در پایان خاطرنشان کرد:امیدواریم بر اساس شباهت ها و پتانسیل های موجود بتوانیم با استانهای کشور روسیه تعامل داشته باشیم.

سطح روابط تجاری ایران و روسیه مناسب است/تاکید بر افزایش حجم مبادلات تجاری

سرکنسول روسیه گفت: سطح روابط سیاسی و تجاری ایران و روسیه در بالاست و ما بر گسترش این روابط تاکید داریم.

کنستانتین الکسی یف در نشست با استاندار و مسئولان اتاق بازرگانی اردبیل اظهار کرد: روسای جمهور دو کشور سطح همکاری های سیاسی بالایی را رقم زده اند و ما نیز بر افزایش این مبادلات مشتاق هستیم.

وی با بیان اینکه علیرغم این گستردگی ارتباطات سیاسی حجم مبادلات تجاری این دو کشور پایین است، خاطرنشان کرد: ما قصد داریم با شرکت های بزرگ تجاری در ایران و اردبیل وارد مبادلات تجاری شویم که خوشبختانه این رغبت در اردبیل بیشتر است.

سرکنسول روسیه بایادآوری اینکه در حوزه تجارت خارجی هدف ما در اردبیل ایجاد یک رابطه مثبت است، تصریح کرد: مساله خواهرخواندگی اردبیل با استان ولگاگراد روسیه پیگیری می شود اما صرف این مساله نباید دنبال شود بلکه ما مصر هستیم در امر خواهرخواندگی این دو استان باید ابعاد مختلفی اعم از تجاری، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی بیشتر پرداخت شود.

الکسی یف با بیان اینکه روسیه مشتاق اجرای طرح خواهرخواندگی است، اضافه کرد: علاوه بر اردبیل استان هایی همچون مازندران، گیلان و ... نیز با ما وارد مذاکره شده اند این امر از طریق وزارت امور خارجه پیگیری می شود.

دیدار با سرکنسول روسیه

وی موقعیت سازی برای غنابخشی به سطح مبادلات تجاری با اردبیل را از برنامه های اساسی روسیه با توجه به وجود مرز مشترک این استان با جمهوری آذربایجان را یادآور شد و افزود: ما برای محاسبات تجاری دو کشور از سیستم های مدرن و جدید ارتباطی باید استفاده کنیم اما به جرات می توان گفت زمینه گسترش این مبادلات در اردبیل و روسیه وجود دارد.

Contact Us

The  Address Of Ardabil Chamber Of Commerce: The  Entrance Of  Besat Town (Offices Zone) ACCIMA Building

P.O.BOX: 56135578

Tel.: +984533742001

FAX: +984533742002

Email: info[at]accima.ir

Contact Form

 

All rights reserved belong to Ardabil Chamber of Commerce, Industries, Mines and Agriculture.

Design & Development: Mehrargham Rayaneh Co.